fisweengrus
 Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Vesikiertotakka H2O
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Takat < 1200 Eur Takkaelementti
Craftstone verhoilukivet
    Craftstone CSI-019 verhoilukivi     Craftstone CSI-021 verhoilukivi     Craftstone CSI-025 verhoilukivi  
  Craftstone CSI-019 verhoilukivi   Craftstone CSI-021 verhoilukivi   Craftstone CSI-025 verhoilukivi  
 
Verhoilukiveä kutsutaan myös sisustuskiveksi.
Verhoilukivi on luonnollisia kivimateriaaleja imitoivaa komposiittimateriaali. Verhoilukivet valmistetaan betonipohjaisesta massasta valamalla. Sopivalla pintakäsittelyllä ja pigmentoinnilla saadaan aikaan luonnollisen näköinen lopputulos.
 
Verhoilukivi tuntuu ja näyttää aivan aidoilta kiveltä. Komposiittimateriaalien etu luonnolliseen kiveen verrattuna on niiden keveydessä, tasalaatuisuudessa. Verhoilukivet ovat palamattomia, tarkoitettuja erilaisten pintojen viimeistelyyn ja ovat soveltuvia sekä sisälle että ulkokäyttöön.
 
Verhoilukivet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja helppohoitoisia. Craftstone verhoilukiviä ei tarvitse suojata kosteissa tiloissa tai ulkokäytössä kivisuoja-aineella, ne on ennalta käsitelty.
Seinien ja esim. takan kulmat viimeistelet helposti kulmakivillä.
 
             
    Craftstone CSI-025 verhoilukivi     Craftstone CSI-034 verhoilukivi     Craftstone CSI-034 verhoilukivi  
  Craftstone CSI-025 verhoilukivi   Craftstone CSI-034 verhoilukivi   Craftstone CSI-034 verhoilukivi  
 
Tulipesän vuoraukseen verhoilukivi ei sovellu. Valmistele työvälineet asennusta varten. Tarvittaessa käsittele pinta kosteussuojalla, vesieristä puupinnat. Pinnan tulee olla yhtenäinen, tasainen, puhdas, kuiva ja rasvaton.
 
Mikäli kiinnitys pinta on huokoinen (betoni, harkko, tiili) on hyvä käyttää tartunta-ainetta. Anna aineen kuivua noin 2 h ennen työn aloittamista. Kipsilevyn pinta tulee vesi eristää tai pinta tulee käsitellä kosteussululla.
 
Huomioi, että aluejako helpottaa asennustyötä. Tarvittava verhoilukivien määrä saadaan laskemalla verhoiltavan alueen pinta-ala, josta lasketaan pois ikkuna- ja oviaukkojen vaatima ala.
 
             
    Masterstone mosaiikki Next              
  Masterstone          
 
Katso myös Masterstone mosaiikki.
POISTOMYYNTI! Useita malleja 19 Eur/m2.
 
 
 
 .
 
             
 

Verhoilukiven asennustapoja on kaksi:

1. Saumaton asennus

2. Saumallinen asennus

Saumattomassa asennuksessa kivet asennetaan tiukasti kiinni toisiinsa. Saumallisessa asennuksessa verhoilukivien välistä näkyy saumauslaastia. Levitä laastia 1/2 m² alueelle jolloin se ei ehdi kuivua liikaa. Laastin paksuus on noin 0,5-1,5 cm. Suuremmilla kivillä tulee laastia levittää sekä seinälle että kiville. Pyyhi ylimenevä laasti varovasti pois käyttäen esimerkiksi muurauskauhaa. Ylimääräisen saumalaastin poistamiseksi käytä harjaa. Mikäli työkohteeseen tarvitaan kulmapaloja, aloita asennus kulmaelementeistä alhaalta ylöspäin käyttäen vuorotellen eripituisia kappaleita. Saat paremman lopputuloksen jos kulmapaloja ei tarvitse leikata. Verhoilukiviä voidaan muotoilla timanttisahalla tai kulmahiomakoneella. Voit myös käyttää muurarin vasaraa. Asenna kivet ja varmistaa, että ne kiinnittyvät kunnolla. Aloita aina kulmista ja sekoita kiviä eri laatikoista. Niin voidaan ottaa huomioon kivien pienet sävyerot ja saavuttaa mahdollisimman luonnollinen lopputulos.

Linkki Craftstone Katso koko mallisto Craftstone kotisivuilta

 
   
 
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to 11-17 ja pe 11-15 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: lähetä sähköpostia
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.