Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Sähkötakka
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Biotakka Takkaelementti
Puuliedet kotikäyttöön
 
PUULIESI - PUUHELLA
Puuliettä kutsutaan myös puuhellaksi. Hyvä puuliesi on keittiön sydän. Siinä valmistuvat niin ruuat kuin leivokset, lisäksi se antaa lämpöä ja tunnelmaa. Demanincor liesien nykyaikainen muotoilu varmistaa myös sen, että liesi sopii tämän päivän tyylikkääseen kotiin. Valittavana on 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 ja 110 cm leveät liedet sekä liesiyhdistelmät ja mittatilausliedet. Värivaihtoehtoja on useita. Perinteisen terästason tilalle voi valita keraamisen tason. Demanincor toimittaa myös yhdistelmiä puu-kaasu-induktio. Lisäksi Demanincor toimittaa H2O vesikiertoliedet, eli asiakkaalle on runsaasti eri vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia tarjolla. Demanincorin toimituksiin kuuluu myös kokonaisuuksia liesikuvuilla, sekä yhdistelmäliesiä vaativaan käyttöön kuten hotellien keittiöt jne.

Domino ja Classica malleissa uunin tuplalasitus takaa sen, että luukun edessä on vaivatonta seistä koska luukun säteilylämpö on vähäistä. Lieden alaosassa sijaitsevassa laatikossa voi säilyttää välineitä tai puita. Demanincor lieden suojaetäisyys sivulle on vain 25 mm, tarvittaessa lieden sivulle saa 25 mm koriste-/peitelistan. Hormi voi sijaita vasemmalla, oikealla tai takana ja tämä mahdollistaa lieden sijoittamisen lähes kaikkialle.

Riippumatta liesitason materiaalista, on liesitasolla eri lämpöisiä alueita. Voi valita nopean kiehautuksen, hitaan keittämisen, hitaan haudutuksen tai ruuan lämpimänä pitämisen. Terästaso johdattaa lämpöä tasaisesti ja on kestävä. Keraaminen taso luo tunnelmaa ja lämpöalueet erottuvat. Keraaminen taso on myös helppo pitää puhtaana.

Uuni lämpiää tasaisesti ja uunin lämpötilaa voi säätää portaattomasti. Uunin lämpötilamittari ilmoittaa uunin lämpötilan joka on 50 - 300°C. Lasitus antaa mahdollisuuden valvoa paistosta ja tulipesän lasiluukku luo tunnelmaa pimeneviin ilmoihin. Lisäksi uuni on varustettu valolla.

Erillisillä säätimillä muutat tarvittaessa savukaasujen kiertoa. Paisto-/keittotoiminnon säätimellä ohjaat savukaasujen virtausta, lämpö ohjautuu pelkästään keittämiseen tai myös uunin lämmittämiseen. Samainen säädin helpottaa myös lieden sytytystä, säädin avattuna savukaasut menevät suorinta tietä hormiin eivätkä kierrä uunia lämmittämään. Liedessä on myös toinen erillinen säädin, jolla voi kohentaa palamista ja ravistaa arinan tuhkat tuhka-astiaan avaamatta tulipesää.

Italialainen Demanincor erikoisuus on leveä tulipesä ja liesiyhdistelmät myös vaativaan käyttöön. Liesien tyylikäs muotoilu yhdistyy korkeaan laatuun. Lasin toisioilma pitää lasin puhtaana pitkään. ECOPLUS palotekniikka takaa puhtaan polton ja jopa 80% hyötysuhteen. Tulisijan keramiikka on tehty kestämään kovaakin käyttöä. Uunin lämpötilamittari ja valo tekevät käytöstä helpompaa. Tuplalasitus takaa miellyttävän työskentelylämpötilan lieden edessä. Tuotteen voi liittää myös ulkoa otettavaan korvausilmaan lisävarusteisella D80 mm liitoksella. Tuotteet on CE merkitty.

Linkki Haas+Sohn Katso Demanincor liedet ja liesiyhdistelmät koti- ja ammattikäyttöön.

 
 
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to klo 11-17 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: ilkka.alatarvas(at)takkamaailma.fi
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.