fisweengrus
 Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Sähkötakka
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Biotakka Takkaelementti
Warma-UUnit takat ja uunit

WARMA-UUNIT - VARAAVAT TAKAT ja UUNIT

Etsitkö kaunista varaavaa tulisijaa tuomaan tunnelmallista lämpöä kotiin tai mökille?

       

Warma-Uunit tunnetaan jo vuosikymmenien ajan ekologisten ja tehokkaiden tulisijojen valmistajana. Valikoimasta löydät kotimaisen merkin upeat takat, puuhellat, takkasydämet ja kaakeliuunit.

Warma-Uunit Oy kuuluu alansa johtaviin nimiin Suomessa.

Kotimaisen merkin tulisijoissa perinteinen uuniosaaminen, nykyaikainen teknologia sekä upea design ja käsityö yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Tyylikkääseen mallistoon, jonka kotimaisuusaste on lähes 100%, kuuluu takkoja peräti viidessä eri kokoluokassa. Valikoima pitää sisällään Warma-Uunien upeita takkoja, puuhelloja ja kaakeliuuneja lukuisissa malleissa ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Muita Warma-Uunien sarjaan kuuluvia tuotteita ovat laadukkaat rosvopaistiuunit ja valurautarunkoiset takkasydämet. Warma-Uunien suuri vahvuus piilee niiden helpossa muunneltavuudessa. Jos vaikka nautit leipomisesta, voit valita uuniisi tehokkaan leivinuunin. Vai haluatko toteuttaa tulisijan mieluummin näyttävänä tilanjakajana? Tämä ja moni muukin yksilöllinen toive voidaan toteuttaa Warma-Uunien avulla helposti. Erilaisilla laatoilla tai laastipinnalla takka voidaan tehdä myös omaan sisustustyyliin sopivaksi. Vertaile nyt tuotteita ja löydä oma suosikkisi!

Warma-Uunit Oy tulisijamallisto.

Warma-Uunit on kehittänyt laadukkaan ja näyttävän tulisijamalliston, josta jokainen voi löytää helposti omaan makuun ja tarpeisiin sopivan tuotteen. Oli haussa sitten perinteinen puuhella mökille tai tyylikäs kaakeliuuni kaupunkihuvilaan, Takkamaailmasta löydät suositut Warma-Uunit mitä erilaisimpiin kohteisiin kätevästi samasta paikasta. Perinteisten takkojen ja uunien lisäksi Warma-Uunit on kehittänyt myös sarjan laadukkaita pihatuotteita. Komea, maahan upotettava rosvopaistiuuni on uusi pihan sankari, joka soveltuu erinomaisesti grilliherkkujen valmistukseen. Mikäli suosit mieluummin pientä ja näppärää grilliä, voit valita Warma-Uunien kompaktin, helposti koottavan pihagrillin. Se sopii hyvin niin pieneen kuin isompaankin pihaan ja lupaa nautinnollisia hetkiä grilliruoan parissa.

Warma-Uunit Oy KIT-mallisto.
Warma-Uunit KIT-mallistossa laadukkaat kiertoilmatakkasydämet yhdistetään Warma-Uunien varaavaan materiaalista valmistettuun ja lämpö varaavaan ulkokuoreen. Palon aikana KIT-mallit luovuttavat lämpöä nopeasti konvektioilman avulla ja lämmönluovutus jatkuu vielä tulen sammuttua hitaasti säteilylämpönä jopa puoli vuorokautta varaavan ulkokuoren ansiosta.  Parhaimmillaan KIT-takat ovat esimerkiksi kesäasunnoissa, mökeillä, kesähuoneissa, vierasmajoissa ym. viileissä tiloissa, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti ja pitkään, esim. yön yli.

       
                                     
    Varaavat takat ja uunit Next     Varaavat kiertoilmatakat Next      
  Warma-uunit   Warma-uunit      
 
Katso läpi Warma-Uunit varaava takka mallisto linkistä yllä ja pyydä tarjous. Toimitamme myös hormit. Asennuspalvelu tarpeen mukaan.
 
Katso läpi Warma-Uunit varaa kiertoilmatakka mallisto linkistä yllä ja pyydä tarjous. Toimitamme myös hormit. Asennuspalvelu tarpeen mukaan.
     
             
             
 
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to klo 11-17 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: ilkka.alatarvas(at)takkamaailma.fi
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.